Краса врятує світ

Святково прибраний зал Радинського НВО, ніби весна – красуня своєю чарівною паличкою прикрасила неймовірної краси квітами атмосферу казково – фантастичного свята «Міс школи – 2014». І ось під бурхливі оплески глядачів ведучі Владислав Вакуленко та Роман Адаменко (учні 7 класу) запрошують чарівних фей нашої школи, які будуть змагатися за звання «Міс школи – 2014». Це Валерія Богдан ( учениця 11 класу), Діна Куракса (учениця 9 класу), Дарина Толстікова (учениця 7 класу), Ілона Кузьменко (учениця 6 класу), Каріна Кіндратенко (учениця 5 класу).

Оцінювати наших конкурсанток запросили справжніх експертів і цінителів дівочої краси хлопців школи, учнів 5 – 11 класів. В лічильній комісії працювали директор НВО Лишиленко Надія Михайлівна та заступник директора Богдан Вікторія Володимирівна.

В низці конкурсів програми розпочався справжній феєрверк краси. В першому конкурсі «Візитна картка» наші конкурсантки підготували презентацію та розповіли багато цікавого про себе, свої захоплення, вподобання.

Наступний конкурс «Ерудиток» показав наскільки наші дівчата оригінальні, красномовні, розкуті на сцені і мають здібності до ораторського мистецтва.

Найбільш цікавий і захоплюючий конкурс «Українкою я народилася» показав оригінальність номерів, артистичність кожної учасниці та майстерність виконання свого номеру. І ми безмежно раді, що наші конкурсантки не тільки вродливі, а й розумні, винахідливі, тобто справжні красуні, або як прийнято називати у цілому світі – справжні Леді.

Час швидко линув та переніс нас на справжній світський бал в конкурс «Дефіле у вечірній сукні». З захопленням всі дивилися на наших дівчат, на їх граціозність, легкість і витонченість ходи, уміння носити найвишуканіше вбрання – вечірню сукню.

Без сумніву, кожна з учасниць достойна стати першою. Але першою стала тільки одна Валерія Богдан, яка отримала титул «Міс школи – 2014», за що нагороджена дипломом та короною переможниці.

Не залишилися без нагород і інші учасниці, вони отримали дипломи: «Міс вишуканість» - Діана Куракса, «Міс ніжність» - Ілона Кузьменко, «Міс талант» - Каріна Кіндратенко, «Міс глядацьких симпатій» - Дарина Толстікова.

Вітальним подарунком для наших красунь стала пісня у виконанні учениць 10 класу Овсієнко Лілії та Невмержицької Оксани. Ми вітаємо наших красунь і впевнені, що у них – велике майбутнє. Попереду нові сцени і п'єдестали наступних конкурсів краси. Побажаємо їм щастя у житті, чистих рос, мудрої думки, краси і нев'янучої вроди. Бажаємо впевненості у собі, і знайте, що кожна з вас – найкраща

Класний керівник 11 класу

Білько Ірина Вікторівна

/Files/images/DSC07584.JPG/Files/images/IMG_4929.JPG /Files/images/DSC07614.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 231