День Соборності України в Радинському НВО.

22 січня – День Соборності України. Це свято відзначається в Україні щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки й Західно -Української Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 року.

Відзначення Дня Соборності розпочалося першим уроком у 1 -11 класах був єдиний урок на тему «Соборна мати – Україна, одна на всіх, як оберіг», метою яких було поглиблення знань учнів про історію виникнення свята Соборності України, ознайомлення з цікавими фактами про Україну, виховання патріотичних почуттів та поваги до державної атрибутики. Також було організовано тематичну книжкову виставку «Соборна Україна: від ідеї до сьогодення».

З метою виховання любові до своєї Батьківщини, до її традицій, символів, гордості за історичне минуле, патріотизму було проведено відкритий виховний захід «Україна – моя Батьківщина», який підготувала Романенко М.В. Розпочали свято ведучі учні 7класу Яценко В., та Лісовський І., які сказали багато гарних слів про нашу мальовничу Україну. Потім всіх привітали маленькі українці Федь А., та Кіндратенко В., учні 5 класу декламували вірші в яких висловлювали свою любов до Батьківщини, коріння українського народу його традиції показали уривком твору Гоголя «Вечори на хуторі біля Диканьки». Новий підхід до виконання композицій «Зозуля» та «Донечка України» показав гурт «Мальви» керівник Яценко І.В., в яких показали любов та турботу про рідний край. Гурт «Козачата» керівник Романенко М.В., у танці «Квіточка» та «Ніченька ясная» продемонстрували красу та велич нашої держави.

У піснях «Я маленька українка» виконавець В. Яценко, «Не сумуй моя, Вкраїно» О. Коваленко, «Україна колядує» К. Кіндратенко дівчата підтвердили, що вони українці, що саме від них залежить якою буде наша держава, що в єднанні залежить майбутнє України.

Педагог – організатор

Романенко М.В.

/Files/images/IMG_1862.JPG/Files/images/IMG_1863.JPG/Files/images/IMG_1865.JPG/Files/images/IMG_1866.JPG/Files/images/IMG_1881.JPG/Files/images/IMG_1891.JPG/Files/images/IMG_1899.JPG/Files/images/IMG_1906.JPG/Files/images/IMG_1912.JPG/Files/images/IMG_1925.JPG/Files/images/IMG_1928.JPG/Files/images/IMG_1935.JPG/Files/images/IMG_1938.JPG/Files/images/IMG_1960.JPG/Files/images/IMG_1989.JPG/Files/images/IMG_1992.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 117