Свято першого дзвоника

Свято першого дзвоника, День знань розпочалося,о 8:30 із звучання Державного Гімну України. Хвилиною мовчання вшанували полеглих у роки ВВ війни, в зоні АТО, «Небесну сотню».

На святі присутні гості, сільський голова с. Радинка Яценко Сергій Васильович, секретар сільської ради с.Орджонікідзе Кучеренко Ірина Іванівна.

Директор НВО Лишиленко Надія Михайлівна привітала всіх присутніх із святом. В своєму виступі наголосила, що сучасний зміст виховання підростаючого покоління спрямований на становлення громадянина України, патріота своєї країни, готового самовіддано розбудовувати суверенну, демократичну державу, здатного виявляти національну гідність, який знає свої права та обов’язки, цивілізовано вміє відстоювати їх, може успішно самореалізовуватися в соціумі як громадянин, носій культури, сім’янин, професіонал.

Під супроводом української народної пісні до гурту заходять українські козаки, щоб подивитися, як готува­лися до школи першачки та прийняти їх до шкільної громади. Влаштували також випробування для одинадцятикласників. А потім припросили до школярської каші менших братиків і сестричок, вручивши горщик каші, щоб не знали чвар від нині, щоб до спільного коша всіх лежала їх душа.

Зворушливо звучало вітання першокласників, одинадцятикласників.

На згадку про себе випускний клас посадив кущ калини, щоб вона росла як символ пам'яті про них, символ любові до рідного краю, до неньки України.

Перший дзвінок дала учениця 1 класу Поддубняк Анастасія та учень 11 класу Кордун Анатолій.

На кінець свята наші козаки та одинадцятикласни­ки провели першачків під благословенням українського оберегу, коридором із вишитих рушників, зроблений батьками.

Всіх присутніх запросили на перший урок.

Педагог - організатор Романенко М.В.

/Files/images/IMG_9384.JPG/Files/images/IMG_9414.JPG/Files/images/IMG_9419.JPG/Files/images/IMG_9446.JPG/Files/images/IMG_9424.JPG/Files/images/IMG_9377.JPG/Files/images/IMG_9413.JPG/Files/images/IMG_9455.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 157