ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ЗНО, ДАТИ ПРОБНОГО ТЕСТУВАННЯ ТА ДОДАТКОВА СЕСІЯ

Безпека під час ЗНО – основний пріоритет. Саме тому під час оцінювання діятимуть обов’язкові правила як для учасників тестування, так і для колег, що залучені у проведення ЗНО. Зокрема, до іспиту допускатимуться лише особи з температурою нижче 37,2 С, без ознак респіраторних хвороб та у захисних масках. Багато педагогів допомагають проведенню ЗНО. Ми дуже вдячні вам за вашу працю і переконані, що вам важливо знати, які заходи безпеки діятимуть на пунктах тестування.

Прочитати про основні факти можна у новині на сайті МОН. Безпосередній документ, де описуються необхідні заходи безпеки, можна завантажити тут.

  • Додаткова сесія ЗНО цьогоріч набуває особливо важливого значення.Саме тому дається більше часу та можливостей зареєструватися на неї – додатковий період реєстрації триває з 25 травня до 9 червня. Більш докладно можна прочитати на сайті МОН та в наказі УЦОЯО.

  • Стали відомі також дати пробного ЗНО – воно відбудеться 15 та 17 червня. Про це також йдеться у відповідному наказі УЦОЯО. Про те, що із собою взяти на пробне тестування та які там будуть заходи безпеки, можна прочитати також на сайті МОН. Важливо додати, що на сайті УЦОЯО також є тестові завдання та відеоінструкції – практично повна імітація процесу пробного тестування, тільки онлайн.

Кiлькiсть переглядiв: 180