Закріплення знань Правил дорожнього руху у Радинському НВО І - ІІІ ступенів

З метою попередженн дитячого дорожнього-транспортного травматизму, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху у Радинському НВО І - ІІІ ступенів з 6 по 11 травня пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. Відповідно до тематики Тижня в школі проводилися ряд масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

Велика увага приділяється вивченню Правил дорожнього руху з учнями початкових класів, адже саме вони найменше знають про безпечне поводження на дорозі. Класоводи 2 -4 класів протягом тижня проводили хвилинки безпеки, під час яких за допомогою бесід, перегляду ілюстрацій, ігор з розмальовками, читання художніх творів, створення ігрових ситуацій дітям початкової школи надавалась можливість запам’ятати та вивчити правила безпечних ігор поблизу дороги.

Класовод 1 класу Надбережна Н.О. провела виховну годину «Знай та виконуй правила дорожнього руху» у формі інтерактивної бесіди із застосування фото та відеоматеріалів профілактичної роботи із безпеки дорожнього руху. Учні повторювали правила дорожнього руху, розглядали ситуації на дорогах, ділилися своїми знаннями з однолітками, розгадували загадки, виконували завдання Світлофора, пригадали види та значення дорожніх знаків, відповідали на питання вікторини.

Учні 5 – 11 класів разом з класними керівниками працювали над темою «На дорозі небезпечно, тож обачним бути доречно». Учні підготували повідомлення про статистику дорожньо-транспортних пригод та їх причини, обговорювали ситуації, що призводять до травматизму, розв’язували цікаві задачі, ребуси, проводився конкурс кросвордів. Учні зробили висновок, що лише наша небайдужість до свого і чужого життя, особиста дисциплінованість може змінити ситуацію на наших дорогах.

Педагог – організатор

Марина Романенко

/Files/images/IMG_20190513_114428.jpg/Files/images/IMG_20190513_121014.jpg/Files/images/IMG_20190513_124506.jpg/Files/images/IMG_20190513_120833.jpg/Files/images/IMG_20190513_120725.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 188