Дитяче серденько, ЖИВИ!

У період з 1 квітня по 26 квітня учні нашої школи стали активними учасниками акції Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця". Мета акції - допомога важкохворим дітям. Під час акції проведено роз´яснювальну роботу серед педагогічних, учнівських колективів та батьківської громадськості щодо її мети та актуальності.

Скринька із серцем обійшла усі класи, учні добровільно брали участь в акції, розуміючи важливість даної справи. Учасникам акції прикріплювали червоні сердечка, як символ любові та добра. Також волонтери відвідали всі установи та організації на території села Радинка, представники, яких долучилися до акції. Учні зібрали 1136 грн., які було передано до відділу культури для перерахунку на закупівлю кардіологічного обладнання для обласної дитячої лікарні.

Результати свідчать про те, що в нашому закладі освіти та селі є чуйні, відкриті до допомоги серця і ми в змозі допомогти власним дітям – адже здорові та щасливі діти – то наше з вами майбутнє. Ми переконані, що наш маленький внесок у цю добру справу допоможе дітям, які цього потребують.

Марина Романенко

Педагог - організатор

/Files/images/IMG_20190424_103334.jpg/Files/images/IMG_20190425_114816.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 135