Ми з вами – це одне єдине, Ми – це родина: ти і я. Дві сторони в України, Та Україна в нас одна.

100 років тому (1919 р.) Директорія Української Народної Республіки проголосила на Софійській площі в Києві Акт злуки всіх українських земель (західних і східних) в єдину соборну Українську Державу.

Щороку 22 січня весь український народ із вдячністю згадує тих героїв, які боролися за об’єднання усіх національно-демократичних сил українства, хто словом і багнетом намагався відродити незалежну Соборну Українську державу.

В Радинському НВО виховний захід присвячений Дню Соборноті України, який підготувала Романенко М.В., почався з привітань маленьких українців, учнів 4 класу та піснею «Україна» у виконанні Солянової Олександри учениці 8 класу. Захвилювала до сліз пісня, в якій Олександра показала турботу та прохання захистити коханий край. Ведучі Лелюк Роман учень 11 класу та Яценко Влада учениця 9 класу сказали багато гарних слів про нашу мальовничу Україну. Потім всім шкільним колективом створили композицію «Вінок єднання». Гурт «Мальви» виконали композицію «Розкажу про Україну». Гуртківці у танці продемонстрували красу та велич нашої держави. Свято закінчилося «Колом єднання», взявшись за руки, утворюючи одне велике коло.

В єдності – наша сила! Миру вам і Божої Благодаті!

Педагог – організатор

Романенко М.В.

/Files/images/1.jpg/Files/images/2.jpg/Files/images/IMG_5760.JPG/Files/images/IMG_5768.JPG/Files/images/IMG_5795.JPG/Files/images/IMG_5799.JPG/Files/images/IMG_5811.JPG/Files/images/IMG_5813.JPG/Files/images/IMG_5816.JPG/Files/images/IMG_5821.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 145