Реалізація творчих здібностей дітей.

З метою залучення учнів Радинського НВО до цікавого й змістовного дозвілля черговий клас закладу освіти створює що перерви ігровий простір для реалізації творчих здібностей дітей.

Так, як ігри на майданчиках, місцевості проводять літом і, як правило, в гарну погоду. Тому, коли на вулиці негода, рекреації дозволяють організувати дозвілля. Учні 7 класу під керівництвом Тетяни Миколаївни проводили конкурс малюнків для молодших школярів. Переможців та учасників було нагороджено солодощами. Вихованці 8 класу, керівник Ірина Вікторівна проводили конкурс «Вгадай пісню». Молодші школярі із задоволенням грались в гру «Крокодил». Були відзначені найактивніші учасники. Ірина Вікторівна творчо підійшла, виготовивши призи у вигляді ноток.

Крім того, всі учні у школі старанно виконують свої обов'язки, підтримуючи чистоту та порядок, забезпечуючи дисциплінарну поведінку.

Марина Романенко

педагог- організатор

/Files/images/IMG_3710.JPG/Files/images/IMG_3712.JPG/Files/images/IMG_3724.JPG/Files/images/IMG_3747.JPG/Files/images/IMG_3749.JPG/Files/images/IMG_3752.JPG/Files/images/IMG_3720.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 254