Загальношкільні батьківські збори

/Files/images/IMG_3615.JPG/Files/images/IMG_3627.JPG/Files/images/IMG_3631 (2).jpg/Files/images/IMG_3642.JPG/Files/images/IMG_3651.JPG Загальношкільні батьківські збори у Радинському НВО.

Зустрічі з батьками завжди є відповідальними та необхідними для правильної побудови навчально-виховного процесу і в класі, і в школі.

У п’ятницю 19 січня відбулися загальношкільні батьківські збори. На зборах розглядалися і обговорювалися наступні питання: про результати роботи школи за І семестр та завдання на ІІ семестр 2017 – 2018 навчального року; про реформу освіти; про організацію харчування та питного режиму у школі; про особливості організації навчальної праці школяра і роль батьків у цьому процесі.

Також про свою роботу прозвітувалися керівники гуртків, які діють на базі нашої школи. Діти показали свою майстерність з хореографії, грі на музикальних інструментах. Вихованці хореографічних гуртків завжди приймають активну участь у чисельних заходах школи. Виступи дітей завжди відмічаються красою рухів, чуттям ритму, естетикою, вдало підібраними фонограмами.

У кінці зустрічі директор школи Лишиленко Н.М. подякувала батькам за небайдуже ставлення до проблем школи та висловила впевненість, що вони і надалі не будуть шкодували сил і часу й завжди спрямовуватимуть свої зусилля на досягнення успіху у спільній справі – вихованні успішної особистості.

Педагог – організатор Марина Романенко.

Кiлькiсть переглядiв: 336