Новорічні ранки в нашій школі.

Новий рік! Ці слова у кожного асоціюються зі святковим настроєм, подарунками, іграми, розвагами.

Саме так проходили свята у Радинському НВО I-III ступенів. Дні Новорічного настрою, що розпочалися 26 грудня першими розпочали парад новорічних святкувань вихованці дошкільного закладу «Струмочок».. "Новорічний калейдоскоп" під такою назвою пройшов відкритий виховний захід (підготували вихователі О.В. Кравченко, Л.В. Дмитрієва, О.І. Кузьменко).

Завдяки класоводам Полінс В.Д, Гаєвській І.Б, Більку О.П, Надбережній Н.О, і вихованцям школи учні 1- 4 класів змогли поринути у світ казки, прийняти участь у хороводах, естафетах і конкурсах.

Новорічні свята – це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. Активними учасниками на новорічних дійствах стали учні 6 - 11 класів під керівництвом Романенко М.В, Гаєвська Т.М, Шуляренко І.В, Яценко І.В, Кумечко О.І, Романенко В.І. пройшов новорічний підвечірок та вечір відпочинку, на яких учні представляли театралізовані вистави, проводили конкурси, співали і танцювали.

На святкуванні були присутні батьки, рідні та колектив школи.

Висловлюємо подяку за новорічні подарунки для вихованців дошкільного закладу народному депутату України Москаленку Я.М., ТОВ «Зелена хвиля» за подарунки для ДНЗ та для учнів початкових класів. Також щиро вдячні ТОВ «Дружба», районній адміністрації за подарунки для всіх вихованців школи. Приватному підприємцю Гуменюк З.В. за цукерки в торбинку Діда Мороза.

Цьогорічні свята запам'ятаються як дітям, так і вчителям нашої школи.

Педагог-організатор

Романенко М.В.

/Files/images/IMG_3545.JPG/Files/images/IMG_3553.JPG/Files/images/IMG_3558.JPG/Files/images/IMG_3556[1].JPG

Кiлькiсть переглядiв: 239