Ми так його чекали...

День святого Миколая в Україні кожного року відзначають

19 грудня.

Найбільше цього свята чекає українська дітвора. У своїй уяві хлопчики та дівчатка, здебільшого, малюють таку картину: сивобородий чоловік із величезним мішком, в якому безліч подарунків, спускається з небес і у супроводі своїх помічників – ангелика та чopтика, непомітно підкладає під подушку коробки з дарунками або прутики. Те чи інше він кладе тоді, коли начебто одержує вказівку від янгола, який переконує, що впродовж року дитина була слухняна, чи від чортика, який згадує, у чому малеча прогрішилась.

Вже стало традицією В Радинському НВО в цей день члени учнівської ради, попередньо підготувавши подарунки, ідуть з привітаннями в дитячий заклад «Струмочок». В ролі Святого Миколая виступила голова учнівського самоврядування Білько Ірина Олександрівна з асистентами Вакуленко Владиславом та Білько Олександрою. Прозвучали вітання, вислуховувалися побажання, відбувся діалог між вихованцями та Святим Миколаєм. Малята задавали безліч запитань, навіть поцікавились, де стоять сані дідуся. Всі були захоплені, залюбки читали вірші, співали пісні і навіть танцювали. Задоволений Святий Миколай щедро обдарував подарунками дітвору і пообіцяв обов'язково завітати наступного року при тій умові, що всі будуть слухняні.

На цьому свято не скінчилося. Урочисту лінійку «А ось і я – Святий Миколай, якого знає цілий світ» підготували та провели на чолі з класоводом Гаєвською І.Б. учні 2 класу. Під супровід презентації діти вітали всіх, декламували вірші та співали пісні.

Пізніше до нашої школи завітала випускниця Власенко Тетяна Григорівна з подарунками для дівчат таких категорій: чиї батьки воювали в зоні АТО, малозабезпечені сім'ї, діти з інвалідністю, сім'ї, які знаходяться в групі ризику. Крім цього діти дитячого закладу та початкові класи отримали солодощі від ТОВ «Зелена хвиля». Щиро вдячні всім не байдужим, хто приносить частинку тепла і добра в маленькі дитячі душі.

Марина Романенко

Педагог - організатор

/Files/images/IMG_3448.JPG/Files/images/IMG_3450.JPG

/Files/images/IMG_3455.JPG/Files/images/IMG_3462.JPG/Files/images/IMG_3432.JPG/Files/images/IMG_3445.JPG/Files/images/IMG_3419.JPG/Files/images/IMG_3429.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 281