Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності у дитячому закладі "Струмочок"

У дошкільному навчальному закладі з 20 листопада по 24 листопада 2017 року було проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Метою Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності було: поліпшення якості освітньої роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; закріплення уявлень дітей про можливі небезпечні ситуації природного, техногенного, медичного, біологічного характеру та відпрацювання стереотипів поведінки дошкільників в умовах загрози та виникнення різних надзвичайних ситуацій.

Так, під час підготовки до проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності дитини було проведено ряд заходів.

Діти усіх вікових груп отримали та закріпили достатньо знань, умінь і практичних навичок з безпеки життєдіяльності та на випадок екстремальної ситуації. Збагатили знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, правила поведінки в природі, під час пожежі, з електроприладами, гострими та ріжучими предметами, ліками, з незнайомцями та незнайомими тваринами тощо.

Свої дії діти закріплюють в дидактичних, театралізованих та сюжетно-рольових іграх. Всі небезпечні для життя і здоров'я ситуації супроводжуються показом, демонстрацією та поясненням вихователів про небезпеку та наслідки зневажливого ставлення до правил безпеки у побуті, на вулиці, в транспорті, в природі та ін.

Підсумком тижня була інсценізація казки «Колобок».

Марина Романенко педагог-організатор

/Files/images/IMG_3344.JPG/Files/images/IMG_3350.JPG/Files/images/IMG_3360.JPG/Files/images/IMG_3361.JPG/Files/images/IMG_3365.JPG/Files/images/IMG_3363.JPG/Files/images/IMG_3366.JPG/Files/images/IMG_3384.JPG/Files/images/IMG_3385.JPG/Files/images/IMG_3392.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 193