Що цікавого в Радинському НВО?

Що цікавого в Радинському НВО?

Ось і прийшов до завершення перший навчальний місяць…. Шкільне життя це справді найкраща пора життя людини, зі своєю спонтанністю, красою, різнобарв'ям, яка чарує і захоплює своєю неповторністю. В Радинському НВО педагогічний колектив приділяє максимум уваги, щоб учні залюбки поспішали до нашої школи. Дуже цікавим та насиченим був вересень. Після святкування першого дзвоника з метою розвитку Олімпійського та спортивного руху, формування в учнівської молоді навичок здорового способу життя та залучення її до активних занять фізичною культурою і спортом з 4.09 по 08.09 проводився Олімпійський тиждень.

Білько О.П. класовод 3 класу підготував та провів захід «Осінь золотава, ти утіха для душі». Діти декламували вірші, виконували пісні, загадували загадки. Все дійство супроводжувалося відео презентацією. Окрасою свята були осінні композиції, представлені від кожного класу. Учнівською радою було оформлено фойє школи відповідно до тематики свята.

Ми всі хочемо миру, про це говоримо завжди і все робимо для цього. Щорічно в День Миру в нашій школі виховні години завершуються флешмобом. Всі учні у вишиванках, підкреслюючи своє походження, на цей раз живим ланцюгом склали фігуру, слово «МИР».

Традиційно в День партизанської слави учні 5 класу з великою вдячністю поклали квіти до пам'ятника Демченка Івана Петровича. Ми не повинні забувати про тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизм.

В переддень свята працівників освіти ми вшановуємо всіх тих, кого любимо і поважаємо. Хто вражає нас своїм обсягом знань? Хто завжди бажає нам добра? 29 вересня відбувся загальношкільний захід „Учитель спокою незна, учитель завжди у тривозі”. Одинадцятикласники, як старший клас взяли на себе роль ведучого класу. А представники від кожного класу вітали всіх присутніх квітами, хто гарним словом, хто піснею, хто танцем, хто вдалою гуморескою. Від керівників гуртків були представлені показові композиції. Завершилося свято вітальними слова, слова вдячності теплими обіймами.

М.В. Романенко

педагог - організатор

/Files/images/IMG_3033.JPG/Files/images/IMG_3040.JPG/Files/images/IMG_3044.JPG/Files/images/IMG_3056.JPG/Files/images/IMG_3058.JPG/Files/images/IMG_3059.JPG/Files/images/IMG_3060.JPG/Files/images/IMG_3061.JPG/Files/images/IMG_3062.JPG/Files/images/IMG_3063.JPG/Files/images/IMG_3067.JPG/Files/images/IMG_3094.JPG/Files/images/IMG_3095.JPG/Files/images/IMG_3098.JPG/Files/images/IMG_3099.JPG/Files/images/IMG_3106.JPG/Files/images/IMG_3113.JPG/Files/images/IMG_3121.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 184