День Знань

Непомітно промайнуло літо, першовересень наступив, запросивши дітей до школи. Традиційно в цей день в Радинському НВО відбулася урочиста лінійка. Свято першого дзвоника – День знань розпочато із Державного Гімну України та внесенням Державного прапора.

На свято з подарунками для найменших школярів завітали: заступник голови РДА Толстіков Р.В., сільський голова с. Стещино Андреєва О.В., представник від держлісгоспу Ющенко О.А.

Найбільша увага була прикута до першокласників, які вперше завітали у незвідану країну Знань. Гарні подарунки – канцелярське шкільне приладдя, отримали вони цього дня від гостей школи та від одинадцятикласників. В свою чергу віддячили всім різнокольоровими букетами.

Н.М. Лишиленко привітала всіх з нагоди початку навчального року. Ознайомила з напрямком роботи школи, подякувала за тісну співпрацю між вчителем та батьками. До виступу долучилися гості, були продовжені вітальні слова директора школи. А на кінець виступу Надія Михайлівна виконала почесну місію, вручила учням дипломи Департаменту освіти і науки Київської ОДА за участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу -–захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів МАН України Кордуну Д.К., та Постолюку П.С. Також Пархоменко О.А., за сприянням ТОВ «Дружба» в особі Герасічкіна В.В, надано грошову винагороду за ІІІ місце в обласному поетичному конкурсі «Зерна доброти». Було відзначено грамотами 14 учнів нашої школи за відмінні успіхи у навчанні.

Зворушливо звучало вітання першокласників, одинадцятикласників. Танцювальну композицію подарував гурт «Козачата» для всіх присутніх.

Перший дзвінок дала учениця 1 класу Коноваленко Дар'я та учень 11 класу Адаменко Роман.

На перший свій урок першачки зайшли під супровід одинадцятикласників.

Марина Романенко

/Files/images/IMG_2914.JPG/Files/images/IMG_2919.JPG/Files/images/IMG_2927.JPG/Files/images/IMG_2928.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 174