Калейдоскоп шкільного життя

Ось і прийшов до завершення ще один навчальний рік…. Шкільне життя це справді найкраща пора життя людини, зі своєю спонтанністю, красою, різнобарв'ям, яка чарує і захоплює своєю неповторністю. Одинадцять шкільних років, сповнених радощів, важливих відкритів, хвилюючих подій. Таким запам'ятається травень 2017 року в Радинському НВО.

18 травня…Раділи своїми успіхами першокласники, вони розпрощалися з буквариком, вивчивши його «від корочки до корочки». Щоб підтвердити якість здобутих знань, вони читали вірші, співали пісні, танцювали з буквариком і весь цей час поряд з ними їх класовод Гаєвська Ірина Борисівна.

25 травня…. Добігає завершення місяць травень, а разом з ним і навчальний рік. Першими відкрили випускну церемонію 2017 року вихованці дитячого закладу «Струмочок». У святкових сукнях, із сучасними зачісками, трошки підфарбувавши губи, а хлоп'ята у вишиванках не сміливо, але впевнено прощаються з садочком у віршованій та пісенній формі. Та й вихователям Кузьменко О.І., Дмитрієвій О.В. та Кравченко О.В. не спокійно, адже за ці роки звикли до них, як до своїх.

Наступними були в нас учні 4 класу, класовод Полінс Валентина Денисівна, в свою чергу вони прощалися з початковою школою. З пізнанням основ читання, рахування, правопису, засвоївши правила граматики, майбутні генії з ентузіазмом крокують до середньої школи. Як одні з найменших випускників вони отримали перший свій документ «Диплом про закінчення початкової школи» від директора школи.

26 травня…..Свято останнього дзвоника розпочато із внесення Державного Прапора та звучання Державного Гімну України під звуки козацького маршу. На урочисту лінійку вишикувалися всі учні НВО у вишиванках. На святі присутні гості ректор КВНЗКОР «Академія неперервної освіти» доктор педагогічних наук Осадчий І.Г, голова Поліської районної ради Слепченко А.М, сільський голова с. Стещино Андрєєва О.В.

Директор НВО Лишиленко Н.М., привітала всіх присутніх, підвела підсумок навчального року.

Зворушливо звучало вітання першокласників та представників від кожного класу. Учні 10 класу прикріпили на груди 11–ти класників дзвіночки із стрічкою блакитно-жовтого кольору.

Приємною несподіванкою було танцювальне вітання від гурту «Мальви».

Перший дзвінок дала учениця 1 класу Яценко Софія та учень 11 класу Яценко Микола.

За багаторічною традицією учні 11 класу подарували школі вишитий рушник та вишиту бісером картину «Таємна вечеря».

На кінець наші первачки під супровід українського оберегу, вишитого рушника, провели 11 клас на останній урок.

Марина Романенко

Педагог - організатор

/Files/images/IMG_2404.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 264