Виховний захід "Принади золотої пори"

Батьківщина – це найдорожче, що є у людини. Не даремно вона співзвучна слову «батьки». Для кожного вона починається по-різному: подвір’ям дитинства, спогадами лагідних материнських рук,сходом сонця, сяянням зірок… Для кожної дитини школа – це також частинка Батьківщини.

Традиційно кожного року в усіх школах відбувається Свято осені. Діти готують костюми, вивчають нові вірші та пісні про золотокосу красуню Осінь, розучують жваві таночки.

Завітало свято Осені і до Радинського НВО. Скільки поетів освідчувались їй у коханні, скільки художників увіковічнили її красу у своїх полотнах. А вона кожного року знов і знов зачаровує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою.

Святково прикрашена зала, лагідна музика зустрічали гостей, які прийшли на свято. Ще мить і на сцені з’явилася Осінь (Кононенко Д. ). Свято розпочалось. Одна за одною з’являються дійові особи: осінні місяці - Вересень, Жовтень, Листопад, ( Кравченко О., Задорожній Д., Федь А.) лісові звірята: їжачок (Надбережний Д.), ведмедик (Корбут Б.), білочка (Корчемна С.), зайчик (Кужіль А.). Лунають пісні про осінь: «Осінь-чарівниця», «Дарунки осені», водиться хоровод «Ой у лісі калина». Майстерне виконання супроводжується вдячними оплесками глядачів.

У гроні намистин свята окрасою став вальс листочків. А яке свято без конкурсів? Діти і глядачі відгадували загадки про осінь. Своєю красою і незвичайністю вразили костюми дітей.

Глядачі гучними оплесками проводжали зі сцени юних артистів . Усі були у захваті від гарного свята, яке подарували учні 3 класу разом з класоводами Надбережною Н.О. та Коноваленко О.В.

Педагог – організатор

Романенко М.В.

/Files/images/IMG_1490.JPG/Files/images/IMG_1499.JPG/Files/images/IMG_1508.JPG/Files/images/IMG_1519.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 178