Проведення Олімпійського тижня в НВО

З 5 по 9 вересня в рамках підтримки Олімпійських Ігор, пропаганди здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом в Радинському НВО було проведено тиждень олімпійського уроку. На цих уроках учні 2-11 класів отримали знання про історію виникнення та розвитку Олімпійських Ігор, про їх відродження в ХІХ ст.

У понеділок, 5 вересня, педагогічний та учнівський колективи вишикувалися на лінійку, де було оголошено план проведення Олімпійського тижня в НВО. Протягом Тижня були проведені різноманітні заходи, під час яких учні проявили свої знання, вміння та майстерність з різних видів спорту.

Під час проведення Олімпійського тижня учні та вчителі проявили високу активність. В кожному класі був проведений урок на олімпійську тематику. Отримали знання щодо олімпійських символів: олімпійське гасло, олімпійська емблема, олімпійський прапор, олімпійський вогонь. Під час Олімпійського тижня в урочний та позаурочний час було проведено міні-змагання Тут збиралися не лише хлопчики та юнаки, які змагалися в силі та міцності, а й дівчата, які ще раз переконалися в тому, що їх є кому захищати. Бо хлопці – велика сила! У змаганнях з підтягування переможцем став Вакуленко Владислав, учень 10 класу. Відбулося змагання «Стрибки на скакалці» між дівчатами. Перемогу у цьому конкурсі отримала учениця 8 класу Ющенко Анастасія.

Тож серед хлопців 9-11 класів найстрибучішим та найспритнішим виявився учень 11 класу Яценко Микола , а найшвидшим та найсильнішим був учень 9 класу – Комаренко Артем.

Серед дівчат 9-11 класів найстрибучішою була учениця 10 класу Харченко Катерина найспритнішою - учениця 9 класу Куьменко Ілона найшвидшими були учениці 10 класу Давидюк Надія, Толстікова Дарина.

Серед хлопців 6-8 класів найстрибучішим та найсильнішим виявився учень 6 класу Яцун Назарій, Демиденко Владислав; найспритнішим був учень 8 класу Новицький Антон., а найшвидшими теж були учні 8 класу Демиденко Владислав, Давидюк Владислав.

Серед дівчат 6-8 класів найстрибучішою, найспритнішою та найшвидшою була учениця 7 класу Яценко Влада; найсильнішою – учениця 8 класу Ющенко Анастасія.

Всі учасники Тижня залишилися задоволеними і висловили думку про те, що такі заходи можна і потрібно проводити частіше. Участь у таких заходах допоможе досягти олімпійських висот. Ми ще раз побачили, що в нашому НВО ростуть сильні, спритні й сміливі. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!

Педагог- організатор

Романенко Марина

/Files/images/IMG_1270.JPG/Files/images/IMG_1278.JPG/Files/images/IMG_1286.JPG/Files/images/IMG_1306.JPG/Files/images/IMG_1316.JPG/Files/images/IMG_1343.JPG/Files/images/IMG_1345.JPG/Files/images/IMG_1370.JPG/Files/images/IMG_1387.JPG/Files/images/IMG_1395.JPG/Files/images/IMG_1401.JPG/Files/images/IMG_1408.JPG/Files/images/IMG_1427.JPG/Files/images/IMG_1426.JPG/Files/images/IMG_1431.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 156