Пам’ять: вона кличе, вона хвилює, вона торкає наші серця.

«Пам’ять: вона кличе, вона хвилює, вона торкає наші серця. Минають роки, відлітають у вічність, але є дати, не підвладні рокам – це День Перемоги» - цей вираз залишився в серцях людей на все життя.

День Перемоги є всенародним святом в Україні. Це не тільки День Перемоги, а але і день скорботи по тих, хто не повернувся з однієї із самих кривавих воєн світу. Кожного року 9 Травня у кожному селі і місті жителі України віддають данину пам'яті полеглим воїнам, вшановують живих учасників Великої Вітчизняної війни. У довічному боргу наше покоління і перед ветеранами війни, кому пощастило пройти через горнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги. Все менше залишається їх в життєвому строю. Учні нашої школи беруть посильну участь у організації заходів до Дня Перемоги. Одним з яких є мітинг, який традиційно проводиться в центрі села біля обеліску Слави. Співпрацюючи з органами місцевої влади для ветеранів та учасників війни було організовано урочисту частину, де звучали слова вдячності, згадувалися тяжкі воєнні роки, дарувалися квіти, обійми та сльози радості. Не забулися і про героїв сьогодення: хлопців, які першими знову стали на захист нашої Батьківщини. Ще раз хочеться назвати їх імена: Кононенко Віталій, Шуляренко Микола, Ребрик Микола, Яценко Сергій, Кіндратенко Микола, Полуектов Олексій. Та все ж таки, цього дня, ми учні та колектив Радинського НВО низько вклоняємося Власенку Миколі Яковичу за подарований нам мир на цій землі! Спасибі полеглим і живим. Спасибі і низький уклін всім нашим ветеранам.

Педагог-організатор

Романенко М.В.

/Files/images/IMG_0555.JPG/Files/images/IMG_0564.JPG/Files/images/IMG_0590.JPG/Files/images/IMG_0598.JPG/Files/images/IMG_0606.JPG/Files/images/IMG_0626.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 126