Чорнобиль... Мій біль, моя печаль.

Чорнобиль... Мій біль, моя печаль.

Чорнобиль. Чорний біль нашої землі. Скільки б не минуло років, все одно це слово полум' янітиме чорним вогнищем скорботи. Чорнобильська аварія стала для нас уроком, за який заплачено дорогою ціною. Чорнобиль... нині це слово знає весь світ. Чорнобиль - це мука і трагедія, це подвиг та безсилля, це пам ять, це наш нестерпний біль.

Ось уже 30 років дзвони Чорнобиля стукають у наші серця, змушують зупинитись і озирнутись у 1986 рік. 26 квітня 1986 року розпочався відлік Чорнобильської катастрофи. Вона вразила весь світ, приголомшила людей страшним розмахом незвіданної раніше біди, трагічні наслідки якої відчуватиме ще не одне наступне покоління.

Учні 8 класу Радинського НВО I-III ступенів ( Прокопчук О., Постолюк П., Кузьменко І., Дурицька С., Лемішко Д., Лелюк Р. та учениця 2 класу Кириленко Т.) та класний керівник Кумечко О.І. підготували лінійку пам яті, присвячену 30 річниці Чорнобильської трагедії.

26 квітня- це не свято, це день , коли кожна людина повинна запитати себе: " Хто я? Для чого живу на цьому світі? Як живу? Чим зможу допомогти іншим людям? "

Б' ють тривожно Чорнобильські дзвони. Вони нагадують нам страшне лихо. Хай не повториться це ніколи. Нехай земля зацвітає навесні буйним цвітом. Нехай повертаються журавлі до рідної землі. Нехай кожен прийдешній день наповнює наші серця миром і спокоєм.

Педагог – організатор

Романенко М.В.

/Files/images/IMG_0476.JPG/Files/images/IMG_0479.JPG/Files/images/IMG_0482.JPG/Files/images/IMG_0483.JPG/Files/images/IMG_0490.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 166