Діти з нетерпінням чекають на прихід святого Миколая.

З великим нетерпінням чекають на прихід святого Миколая діти. У цьому році в Радинському НВО відбулося ряд заходів, присвячених цьому святові. Заздалегідь членами учнівської ради було приготовлено сюрпризи для вихованців дитячого закладу «Струмочок» та дітей, сім’ї яких переселені з тимчасово окупованих територій України. 18 грудня, в переддень свята, голова учнівського самоврядування Білько Ірина та голови комісій Білько Олександра, Харченко Катерина, Козинська Вікторія, Деньщикова Анна відвідали дитячий садочок з подарунками, виготовленими власноруч і солодощами, кошти, на які були зібрані під час акції «Чайна церемонія».

Продовженням став виховний захід підготовлений і проведений учнями 2 класу (класовод Надбережна Н.О.). Спочатку з неба спустилися зірочки, щоб освітити Миколаю путь. Потім з’явилися янголочки та заспівали пісень з дітьми, щоб він почув та швидше прийшов до них. Не обійшлося без чортеняти Антипка, який хотів нашкодити, щоб діти не отримали подарунки від святого Миколая. Але ж всі дітки були чемними та старанними, гарно навчаються в школі, не лінуються ніколи, вдома допомагають по господарству. І тут з’являється святий Миколай і стверджує, що недарма прийшов, бо всі діти заслуговують на подарунки.

Свято закінчилося фінальним танцем та рядками:

Ми віримо в майбутнє твоє, Україно!

Говорять сьогодні дорослі й малі.

Бо ти в нас – найкраща, бо ти в нас єдина,

Немає такої, як ти, на землі.

Гурт «Козачата» (керівник Романенко М.В.) в танці «Ми діти твої України» продемонстрували красу та велич нашої держави .

А надвечір, лідери школи із Святим Миколаєм, який мав у торбині цукерки, пішли привітати дітей, які вимушені були покинути свої домівки. Солодкі подарунки для цих діток були придбані за кошти, надані директором ТОВ «Дружба-М» Герасічкіним В.В.

Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення і любові до ближніх.

Романенко М.В.

педагог - організатор

/Files/images/IMG_0014.JPG/Files/images/IMG_0026.JPG/Files/images/IMG_9964.JPG/Files/images/IMG_0027.JPG/Files/images/IMG_9936.JPG/Files/images/IMG_9943.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 178