У колі єдності і дружби

Під таким гаслом 27 листопада був проведений збір лідерів Поліського району на базі Красятицького НВО. Мета збору: єдність і злагодженість у роботі комісій Ради Дітей Полісся, підтримка лідерами Поліського району патріотичних проектів та заходів Київщини, обговорення плану роботи РДП на 2016 рік.

На зборі лідерів були присутні: в.о. начальника відділу освіти Поліської РДА Красногорцева Н.В., директор КЗ ПРР «Поліський РЦПО» М.В.Циганенко, методист КЗ ПРР «Поліський РЦПО» Гомонюк В.В., методист відділу освіти Лук’яненко Н.П., координатор учнівського самоврядування району Нестерова В.В., педагоги-організотори НВО, лідери РДП.

Вступне слово мала Наталія Василівна Красногорцева, в.о. начальника відділу освіти, яка подякувала всім присутнім педагогам-організаторам за належно організовану виховну роботу на рівні навчальних закладів, за активність й злагодженість колективів НВО; лідерам Наталія Василівна побажала наснаги й творчості у їхній роботі в Раді дітей Полісся.

Потім лідери РДП запросили педагогів взяти участь у флешмобі «Рушник єдності». Голова РДП Вакуленко Анастасія, учениця 11 класу Радинського НВО разом із заступниками підготувала музичну композицію з рушниками під пісню Тіни Кароль «Україна – це ми», до якої залучили й дорослих. Об’єднавшись у коло єдності і дружби, лідери району продемонструвала незламність духу учнівської молоді Поліського району, яка вболіває за свій рідний край, за його майбутнє й ладна зробити все заради своєї Батьківщини, аби жити під мирним небом й мати щасливе дитинство.

Учасників збору радо запросили до народного музею на базі Красятицького НВО, керівник Лук’яненко Н.П. Всі були вражені кількістю експонатів та їхньою історичною цінністю.

На такій патріотичній хвилі продовжилась робота у групах. Лідери на чолі з головою РДП взяли участь у тренінгах, які допомогли з’ясувати бажання наших лідерів щодо плідності у роботі РДП та на базі навчальних закладів. Лідери обговорили участь комісій у всіх програмах і проектах ОРДК, у власних проектах та їх результати. Також складали план роботи на ІІ семестр 2015-2016 н.р., який був насичений заходами у рамках проекту «Моя країна – Україна, Київщина – серце України».

Педагоги-організатори продовжили роботу під керівництвом Марії Володимирівни Циганенко, директора КЗ ПРР «Поліський РЦПО», яка висловила вдячність всім педагогам за наполегливий труд у вихованні майбутнього покоління й побажала всім плідної роботи. Також Марія Володимирівна озвучила проведення районних заходів, які присвячені Новорічним та Різдвяним святам.

Координатор учнівського самоврядування Вікторія Володимирівна Нестерова ознайомила педагогів із планом роботи Ради дітей Полісся на 2015-2016 н.р., звернула особливу увагу на підтримку й проведення заходів у рамках проекту «Моя країна – Україна, Київщина – серце України», програми «Молодь Київщини». Окремою ниткою семінару було питання залучення воїнів-земляків АТО до всіх патріотичних заходів шкіл та району, допомога й підтримка педагогічними й учнівськими колективами сім’ям воїнів АТО. Обговорили питання підтримки й допомоги сім’ям, які переселені із окупованих територій у села Поліського району. Майже у кожному селі є така родина, тому і сільська влада, і волонтери навчальних закладів допомагають і будуть надалі допомагати таким сім’ям із забезпеченням їх найнеобхіднішими речами, продуктами харчування та ін.

Праця була плідною, злагодженою, емоційно насиченою, бо кожен пройнявся духом патріотизму й розумінням того, що саме від нас, від кожного з нас, дорослого, дитини залежить рух у майбуття, результат від роботи над важливими проектами і єдність держави, сім’ї і родини.

Тож єднаймося, бо наша країна – це ми!

Вікторія Нестерова,

координатор учнівського самоврядування Поліського району

/Files/images/20151127_092823.jpg/Files/images/Изображение 012.jpg/Files/images/Изображение 042.jpg/Files/images/Изображение 061.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 274