Вибори 2015

Вибори голови учнівського самоврядування.

Наш складний час потребує виховання лідерів нової формації - ініціативних, компетентних, здатних мислити не ординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення. Саме учнівське самоврядування дає можливість учням практикуватися у входженні в соціальне середовище, у світ сучасного суспільства.

Вибори голови учнівського самоврядування школи є розповсюдженим методом навчання школярів виборчому праву та виборчому процесу.

Саме з цією метою в нашій школі розпочато виборчу кампанію, тобто:

ü Оформлено стенд «Вибори 2015. Наші кандидати»;

ü Передвиборчі програми, фотографії кандидатів;

ü Агітаційні матеріали кандидатів.

Необхідна документація:

ü Реєстраційні листи для кандидатів на посаду;

ü Списки виборців;

ü Бюлетені для голосування;

ü Протокол шкільної виборчої комісії про підсумки голосування учнів.

В класних колективах пройшли збори, на яких було обговорено Закон про вибори голови учнівського самоврядування. Вибори призначено на 25 вересня, проводяться по єдиному територіальному шкільному виборчому округу, який включає територію НВО. Для проведення виборів територія школи поділяється на три ступеневі виборчі дільниці: 5—6 класи, 7—8 класи та 9—11 класи. Складено списки виборців. До виборчої комісії увійшли представники 9 -11 класів

Кандидат розпочинає проведення передвиборчої агітації наступного дня після його реєстрації у виборчій дільниці. Учні школи мають право вільно і всебічно обговорювати передвиборчі програми кандидатів на пост голови учнівського самоврядування. Для передвиборчої агітації кандидат використовує «блискавки», малюнки, плакати. Проводяться зустрічі з виборцями, дебати. Агітація закінчується за день до виборів.

На посаду президента було зареєстровано: Білько Ірина Олександрівна учениця 9 класу, Давидюк Надія Миколаївна учениця 9 класу, Толстікова Дарина Вікторівна учениця 9 класу.

/Files/images/іра.jpg/Files/images/iOVsew6Ozlk.jpg/Files/images/BYgsR1oTFrU.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 164